Bruidsfotografie:

Bruidsfotografie is een bijzondere vorm van fotografie. Aanwezig zijn op een dag waarin zoveel moois gebeurt. Iedereen is op deze dag mooi gekleed en in feestelijke stemming. Het geheel ziet er prachtig uit. Dit ga ik met sprekende beelden vastleggen; de bijzondere momenten, de emotie en de sfeer van de dag, de details en met alles wat daarbij hoort. Zo onopvallend mogelijk wil ik aanwezig zijn als fotograaf. Tijdens de fotoshoot laat ik jullie zoveel mogelijk jezelf zijn, en je hoeft niet steeds in de camera te kijken. Ik maak een spontane, eigentijdse trouwreportage van jullie dag

Wil je een paar uur fotografie of de hele dag...?  ...er is van alles mogelijk. Laat het me weten... Misschien heb je zelf ideeeen of andere zaken die je wilt bespreken. Mail of bel me. 

Ik kan eventueel een album voor jullie samenstellen. We bespreken dit  tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Bel me gerust voor meer informatie 06 24267667 of stuur een mail.

 

Natural Newborn fotografie

Bij naturel newbornfotografie kom ik bij je thuis je baby fotograferen. Ik doe dit op een natuurlijke manier in je eigen huis, in je eigen vertrouwde omgeving. Als we binnen 2 weken na de bevalling de fotoshoot doen, neemt de baby nog de natuurlijke foetushouding aan. De baby speelt de hoofdrol, maar natuurlijk fotografeer ik de kleine ook, met vader, moeder, broertjes en of zusjes. Ik maak gebruik van natuurlijk licht, de sessie duurt ongeveer anderhalf uur.

Bel of mail voor meer informatie of vragen, misschien heb je zelf andere ideeën of wensen. Samen komen we er vast uit !

Gezin-portret

Bij een gezinsportret ga ik met jullie naar buiten, we gaan lekker wandelen, een beetje kletsen. Tussendoor maak ik foto's. Dit doen we dan in een natuurlijke omgeving waar kinderen lekker kunnen lopen en een beetje spelen. Ik doe dit meestal in een park of op het strand. Misschien heb je zelf ideeen voor een leuke locatie. In deze omgeving kun je lekker jezelf zijn, hoef je niet constant in de camera te kijken en is de sfeer relaxed... Dit is duidelijk terug te zien op de foto's. Ik heb geen studio. 

Voor informatie en of prijzen mail of bel me gerust..

altijd vrijblijvend !

  **astrid.huigsloot@gmail.com 0624267667**

 

**Reiskosten voor een fotoshoot zijn 0,25 ct per km. Geen reiskosten binnen een straal van 10 km**